Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı Şampiyon Olarak 1. Lige Yükseldi
18-12-2017

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2.Lig Basketbol Müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

Üniversitemiz ev sahipliğinde Spor Kompleksinde gerçekleştirilen 2.Lig Basketbol Müsabakalarında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi basketbol takımları kıyasıya mücadele etti.

Finalde Yalova Üniversitesi ile karşılaşan Namık Kemal Üniversitesi, rakibini 98-44 yenerek, şampiyonluğunu ilan etti.

Müsabakalar sonucunda büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan Namık Kemal Üniversitesi Erkek Basketbol Takımına kupasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz takdim etti.